VIDEO / Alexandru Arşinel, cu ochii în lacrimi, la trei luni de la moartea Stelei Popescu: "Faptul că nu mai e, mă întristează groaznic"

+4 click pentru
galerie

Alexandru Arşinel © captura video

Stela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite actriţe din ţara noastră. Deşi au trecut aproximativ trei luni de la moartea sa, oamenii nu au uitat-o.

Cei care au cunoscut-o pe marea actriţă a teatrului românesc încă îi plâng moartea, iar una dintre cele mai afectate persoane este actorul Alexandru Arşinel.

În emisiunea "Agenţia VIP", aceasta a declarat că nu a putut să o uite pe Stela Popescu şi încă îi simte prezenţa.

"Toţi am încercat să respectâm acest simbol al teatrului de revistă, noi toţi am iubit-o pe Stela. Am trăit multe momente importante în ceea ce priveşte istoria teatrului de revistă, Stela a venit cu doi ani înaintea mea aici. Împreună am trecut prin multe momente dificile, înainte şi după Revoluţie, am întâmpinat ostilităţi. Am fost suspendaţi de la televiziune la un moment dat. Ea iubea florile, nu îmi dădea niciodată, nicio floare de la spectacole, putea să fie ziua soţiei mele... Iubea pantofii, mereu îşi cumpăra pantofi de peste tot unde mergeam. Faptul că nu mai e, mă întristează groaznic. Întotdeauna regreţi." a declarat Alexandru Arşinel despre Stela Popescu.

"Trăiesc datorită doamnei Stela Popescu, am avut o operaţie şi mi-a spus lasă, o să fie bine, m-a ajutat ea şi a fost bine. Eu am impresia că încă mă strigă, mă ridic şi zic: a venit doamna Stela dar realizez că nu e aşa." a declarat şi Luminiţa, femeia care avea grijă de cabina Stelei Popescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro