Alexandru Arşinel a răbufnit. "Se toarnă o groază de minciuni ordinare"

Alexandru Arşinel a fost deranjat de reacţia oamenilor cu privire la transplantul său © Facebook

Alexandru Arşinel a trecut printr-o perioadă foarte grea după ce a piedut-o pe draga sa colegă de scenă, Stela Popescu. Trecerea în nefiinţă a actriţei l-a îndurerat profund pe Alexandru Arşinel, care nu se mai simte la fel ca înainte pe scenă.

Lucrurile nu i-au mers bine nici din pucnt de vedere personal pentru că soţia sa nu mai are aceeaşi stare de sănătate ca în anii precedenţi, dar şi din cauza problemelor cu legea cauzate de transplantul de rinichi efectuat de un medic acuzat de fraude de milioane. Chiar problemele cele din urmă l-au făcut pe Alexandru Arşinel să răbufnească şi să nu mai reziste acuzaţiilor care i se aduc. Actorul a fost criticat în urma transplantului de rinichi pe care l-a făcut, iar într-un interviu pentru Adevărul, actorul a vorbit despre acest lucru şi nu înţelege de ce oamenii au fost atât de revoltaţi pe situaţia sa, mai ales că şi el este un cetăţean cu drepturi.

„De ce nu eu?  De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduinţă, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale. Asta este o pedeapsă la moarte, la o colică renală îţi rupi totul de pe tine, te zvârcoleşti, nu mai poţi. Nu mai poţi, înebuneşti, îţi vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta. Îţi dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic. M-am trezit de o dată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcţionează doar în procent de 7% şi că dacă intru la dializă am terminat cu meseria pentru toată viaţa. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat şi mie puţin noroc. Nu puţin, mi-a dat mai mult...(...) Sunt în continuare judecat. Şi se toarnă o groază de minciuni ordinare. Îmi pare rău că această anatemă a căzut asupra mea, de exemplu. Dar nu-mi pare bine nici când cade asupra altui om, probabil total nevinovat”, a spus Alexandru Arşinel, potrivit sursei citate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro