Marian Golea, declaraţii tulburătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel: "Intră într-o perioadă proastă"

Marian Golea, declaraţii tulburătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel: "Trebui să fie atent, să nu ajungă la operaţii" © arhiva

Pentru Alexandru Arşinel, anul 2017 a fost unul foarte trist, din cauza pierderii celor două artistei, Stela Popescu şi Cristina Stamate, dar şi din cauza faptului că starea de sănătate a soţiei sale nu este una tocmai bună. De asemenea, el însuşi a suferit o intervenţie chiar aproape de sfârşit de an.

Invitat în emisiunea "Agenţia VIP", astrologul Marian Golea a vorbit despre ce va îi va rezerva de acum încolo anul 2018 marelui actor, dar, din păcate, previziunile sale nu au fost unele deloc bune. Conform astrologului Marian Golea, anul acesta nu va fi cel mai bun pentru Alexandru Arşinel, iar problemele sale de sănătate vor continua.

"Domnul Arşinel este un iepure, anul trecut a lăsat urme, a fost anul cocoşului pentru el, anul acesta intră într-o perioadă mai proastă, nu este o perioadă fericită pentru dânsul din punct de vedere al sănătăţii, dar după 16 februarie se vor mai îndulci problemele pentru el. Trebuie să fie atent, să nu ajungă iar la operaţii. Este posibil să cadă într-o mică depresie şi să fie şi alte operaţii. Mare grijă, iepurele nu are energie în 2018, chiar dacă se simte mai bine, nu trebuie să se culce pe o ureche." a declarat Marian Golea. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro