VIDEO PAPARAZZI / Incredibil, dar adevărat! „Aghiotantul” Ionuţ Luţu i-a pus viaţa în pericol lui Gigi Becali!

+5 click pentru
galerie

Considerat omul de încredere al lui Gigi Becali, Ionuţ Luţu era să o comită rău de tot! Din cauza unei erori uriaşe, fostul fotbalist i-a pus viaţa în pericol şefului său. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt uluitoare!

Ionuţ Luţu a reuşit să-i intre definitiv la suflet lui Gigi Becali, după ce i-a fost alături patronului de la FCSB în cele mai grele momente. „Războinicul Luminii” nu face nicio mişcare importantă, fără să-l aibă alături pe aghiotantul său.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Gigi Becali a mers în sediul unei bănci, pentru a rezolva câteva probleme. Numai că, odată ajuns în interiorul unităţii financiare, „Războinicul Luminii” i-a încredinţat lui „Hagi-Luţu” misiunea de a pune la punct chestiunile care îl interesau. În tot acest timp, şeful de la Palat a vorbit la telefon.

La final, bucuros că omul său de încredere s-a descurcat de minune, Gigi Becali i-a oferit bani unui cerşetor. Apoi, grăbit, afaceristul din Pipera s-a urcat în autoturismul său de lux. Precum un bărbat care se respectă, „Războinicul Luminii” a ocupat locul din dreapta, în timp ce Ionuţ Luţu a condus limuzina.

Numai că, neatent la indicatoarele rutiere, fostul fotbalist a făcut o gafă de proporţii. Ionuţ Luţu a luat-o pe interzis, punând în pericol circulaţia, dar şi viaţa şefului său.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cum reuşesc Sandra şi mama ei să-l facă fericit pe „Briliant”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Toate femeile vor înnebuni când vor vedea aceste imagini! Liber după divorţ, Florin Răducioiu a făcut senzaţie în Capitală!

Din fericire, Ionuţ Luţu şi Gigi Becali au trecut cu bine de acea zonă. Totuşi, este posibil ca încrederea latifundiarului din Pipera în aghiotantul său să scadă, după acest eveniment neplăcut.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro