VIDEO PAPARAZZI / Gigi Becali a făcut praf o mică avere, în doar câteva ore! Pe ce a risipit „Războinicul Luminii” zeci de mii de euro

+7 click pentru
galerie

Gigi Becali, patronul clubului FCSB.

Cunoscut ca un om cu mâna largă, Gigi Becali (59 de ani) nu se uită la bani, atunci când situaţia o cere. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când „Războinicul Luminii” a făcut praf, în doar câteva ore, o sumă impresionantă.

Recent, patronul clubului FCSB a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în Capitală. Fără gardă de corp, Gigi Becali s-a urcat la volanul autoturismului său şi a mers într-o zonă de fiţe. Surpriză! „Războinicul Luminii” a coborât din maşină cu ambele mâini ocupate. Într-una avea o mătanie, iar în cealaltă un teanc de bani.

Fără să stea prea mult pe gânduri, milionarul Piperei a îndesat lovelele într-un buzunar de la pantaloni şi şi-a continuat drumul. Gigi Becali s-a oprit într-un magazin exclusivist, specializat în comercializarea parfumurilor de lux.

Mai bine de o oră, „Războnicului Luminii” a comandat mai multe cutii cu parfumuri. La final, angajaţii magazinului au fost cei care au cărat produsele achiziţionate de Gigi Becali până la maşina acestuia.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Briliant” până la capăt! Ce face Adrian Mutu atunci când Sandra nu se află prin preajmă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Un star de la Dinamo, topit după iubită! Fata l-a dat gata, după ce a lins provocator o îngheţată

Finanţatorul celor de la FCSB a plătit mii de euro, însă efortul financiar pe care acesta l-a făcut acesta a meritat, fără îndoială. Cel mai probabil, Gigi Becali cumpărat acele parfumuri pentru soţia sa, Luminiţa, şi pentru cele trei fiice, Teodora, Alexandra şi Cristina.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro