VIDEO PAPARAZZI / Gigi Becali a făcut praf o mică avere, în doar câteva ore! Pe ce a risipit „Războinicul Luminii” zeci de mii de euro

+7 click pentru
galerie

Gigi Becali, patronul clubului FCSB.

Cunoscut ca un om cu mâna largă, Gigi Becali (59 de ani) nu se uită la bani, atunci când situaţia o cere. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când „Războinicul Luminii” a făcut praf, în doar câteva ore, o sumă impresionantă.

Recent, patronul clubului FCSB a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în Capitală. Fără gardă de corp, Gigi Becali s-a urcat la volanul autoturismului său şi a mers într-o zonă de fiţe. Surpriză! „Războinicul Luminii” a coborât din maşină cu ambele mâini ocupate. Într-una avea o mătanie, iar în cealaltă un teanc de bani.

Fără să stea prea mult pe gânduri, milionarul Piperei a îndesat lovelele într-un buzunar de la pantaloni şi şi-a continuat drumul. Gigi Becali s-a oprit într-un magazin exclusivist, specializat în comercializarea parfumurilor de lux.

Mai bine de o oră, „Războnicului Luminii” a comandat mai multe cutii cu parfumuri. La final, angajaţii magazinului au fost cei care au cărat produsele achiziţionate de Gigi Becali până la maşina acestuia.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Briliant” până la capăt! Ce face Adrian Mutu atunci când Sandra nu se află prin preajmă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Un star de la Dinamo, topit după iubită! Fata l-a dat gata, după ce a lins provocator o îngheţată

Finanţatorul celor de la FCSB a plătit mii de euro, însă efortul financiar pe care acesta l-a făcut acesta a meritat, fără îndoială. Cel mai probabil, Gigi Becali cumpărat acele parfumuri pentru soţia sa, Luminiţa, şi pentru cele trei fiice, Teodora, Alexandra şi Cristina.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro