Alexandru Arşinel, devastat, după ce i-au murit încă doi apropiaţi! O a treia persoană din anturajul actorului a făcut infarct!

+2 click pentru
galerie

Alexandru Arşinel primeşte lovitură după lovitură

Marele actor Alexandru Arşinel este devastat, după ce, recent, doi oameni apropiaţi au murit în evenimente înfiorătoare, iar o a treia a suferit un infarct!

După dispariţia colegei de scenă, Stela Popescu, şi problemele cu legea cauzate de transplantul de rinichi efectuat de un medic acuzat de fraude de milioane, maestrul Alexandru Arşinel primeşte noi lovituri de la viaţă. Când credea că lucrurile au intrat pe făgaşul normal, directorul Teatrului de revistă "Constantin Tănase" a fost anunţat că un angajat al instituţiei, croitor, a murit în chinuri groaznice, după ce a suferit un accident rutier. Înainte acest sinistru eveniment, actriţa Paula Rădulescu (foto jos) a suferit un infarct, însă, pentru a-l menaja pe Arşinel, afectat profund de dispariţia Stelei Popescu, actorii i-au ascuns acest lucru. Arşinel a aflat, până la urmă, de problemele de sănătate ale Paulei Rădulescu, însă, din fericire, actriţa îşi revenise deja.

Ca un făcut, de parcă apropiaţii lui Arşinel ar fi urmăriţi de un blestem, în urmă cu doar câteva zile, un alt subaltern al actorului a sfârşit tragic. Bărbatul, abia trecut de 60 de ani, angajat cu state vechi la teatrul "Constantin Tănase", unde de ocupa de recuzită, a decis să sinucidă. Conform unor surse judiciare, sinucigaşul suferea de o bună bucată de timp de depresie, iar eforturile celor din jur de a-l determina să nu îşi ia viaţa au fost zadarnice.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook! Avem și Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro