VIDEO PAPARAZZI / Andra pierde lupta cu kilogramele! Cândva cu un corp de invidiat, cântâreaţa s-a îngrăşat îngrijorător

+4 click pentru
galerie

Cine îşi închipuia aşa ceva? Cândva posesoarea unei siluete de invidiat, Andra a ajuns de nerecunoscut! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Andra şi-a făcut apariţia într-o zonă de lux a Capitalei. Însoţită de şoferul personal, vedeta a mers la sediul unei firme. Numai că, din păcate pentru ea, cântăreaţa nu a ales hainele potrivite.

Îmbrăcată într-un maoiu alb şi cu jeanşi mulaţi pe picioare, Andra a lăsat să se vadă faptul că a început să se îngraşe. Fără să exagerăm, cântăreaţa s-a împlinit destul de mult la picioare, iar grăsimea a început să-şi facă simţită prezenţa şi pe mâini.

Celebră şi bogată, Andra a început, din câte se pare, să nu mai acorde importanţă siluetei. Deloc deranjată de aspectul ei, vedeta şi-a văzut de treburile sale. Numai că, din păcate pentru ea, s-a lovit de o problemă. Ajunsă în faţa sediului firmei la care avea treabă, aceasta nu a fost convinsă de faptul că se află unde trebuie. Totuşi, cu ajutorul telefonului mobil, al şoferului şi al unor persoane aflate în faţa clădirii respective, cântăreaţa s-a lămurit că este la locul potrivit şi s-a făcut nevăzută.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cum reuşesc Sandra şi mama ei să-l facă fericit pe „Briliant”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, e femeia number one! Romaniţa Iovan a dat drumul fieţelor pe străzile Capitalei

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 cu Cătălin Măruţă şi are doi copii cu acesta: David, născut la 16 martie 2011 şi Eva Maria Ioana, venită pe lume la 23 iulie 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro