Imagini șocante cu Monica Anghel! "Cam asta pățești când te crezi Spiderman". Ce s-a întâmplat cu artista

Imagini șocante cu Monica Anghel! "Cam asta pățești când te crezi Spiderman". Ce s-a întâmplat cu artista © Facebook

Fanii Monicăi Anghel s-au îngrijorat teribil atunci când artista apublicat o fotografie șocantă pe rețelele sociale. În imagine, îndrăgita cântăreață apare plină de vânătăi pe față și cu nasul rănit.

Monica Anghel a avut o intervenție telefonică, în direct la Star la Mare Fitza, în care a explicat cum a ajuns în această stare. Artista povestește că s-a lovit în timp ce călărea, echitația fiind una dintre marile sale pasiuni. 

"Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol și am sărit doar eu. Problema este că eram foarte instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul.", a povestit Monica Anghel, la Antena Stars. 

Monica Anghel a reușit să slăbească 20 de kilograme

Monica Anghel a reușit să slăbească 20 de kilograme cu ajutorul dietei disociate, care este la îndemâna tuturor. Este un regim simplu, cu alimente care se găsesc în supermarketuri.

"Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură - fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor... și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar și când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.", declara Monica Anghel, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro