Actriță celebră de la noi, afirmații uimitoare. Are amintiri frumoase despre cutremurul din '77. ''Pentru mine a fost hazliu''

+3 click pentru
galerie

Actriță celebră de la noi, afirmații uimitoare. Are amintiri frumoase despre cutremurul din '77. ''Pentru mine a fost hazliu'' © Facebook

Deşi cutremurul din 1977 a însemnat unul dintre cele mai grele momente din istoria ţării noastre, o actriţă celebră de la noi spune că are amintiri... frumoase din acea seară.

Da, da, aţi auzit bine. Una dintre cele mai mari actriţe de la noi spune că acea seară nu-i aduce amintiri urâte. Însă declaraţia sa are şi o explicaţie care stă foarte bine în picioare.

Lia Bugnar, pentru că despre aceasta este vorbă, scenaristă, dramaturg, regizor, scriitoare şi actriţă, acesta povesteşte cu mari emoţii despre una dintre cele mai grele seri din istoria neamului românesc.

Într-un interviu pentru Ziarul Mteropolis, Lia Bugnar, colega Mariei Buză de la Asia Express, povesteşte că în anul în care a avut loc cutremurul avea 8 ani. Şi pentru că era singură acasă cu mama şi cu fratele ei, tatăl fiind plecat la muncă, pentru a nu se panica copiii, mama ei, care avea 27 de ani, a decis să le distragă atenţia de la cutremur şi să-i facă să râdă.

Astfel, ei, copii fiind, nu şi-au dat seama de gravitatea situaţiei, ci au decis să se joace în locuinţă cu mama lor, care nu voia decât ca micuţii să nu se sperie.

Din fericire, atât pentru ei, cât şi pentru tatăl actriţei, care era la serviciu în acea seară, totul s-a  terminat cu bine, iar Lia Bugnar nu se poate numi decât o noocoasă a sorţii pentru că a putut depăşi cu atâta uşurinţă acel moment critic.

''Pentru că la cutremurul din 1977, când eu aveam opt ani, maică-mea avea cam douăzeci și șapte de ani. Și maică-mea, ca să nu ne speriem, eu și fratele meu, a râs în continuu și ne băgam pe sub birouri – ce mișto, e cutremur!, hai să ne jucăm! Și mie mi-a rămas cutremurul ca o amintire mișto. Și nu mi-e frică.

M-au prins cutremure și pe la etajul opt, n-am nicio problemă. Cutremurul din `77 pentru mine a fost hazliu. Iar atunci a căzut jumătate de București. Taică-miu lucra atunci la un magazin în zona Rosetti. Blocul de lângă era ăla unde stătea Toma Caragiu, și blocul lui Caragiu a căzut chiar peste magazinul lui taică-miu'', a spus Lia Bugnar, în urmă cu ceva timp, potrivit Ziarul Metropolis.

Pe Lia Bugnar o poţi vedea în fiecare săptămână la Antena 1, în cea mai tare competiţie a momentului, ''Asia Express'', acolo unde face echipă alături de buna sa prietenă, Maria Buză.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro