Acum e mereu cu zâmbetul pe buze, dar Dorian Popa a trăit o adevărată dramă în copilărie. "Sunt destul de amețit!"

Acum e mereu cu zâmbetul pe buze, dar Dorian Popa a trăit o adevărată dramă în copilărie. "Sunt destul de amețit!" © Instagram

Dorian Popa are mereu zâmbetul la "purtător" și este unul dintre cele mai vesele și efervescente personaje din showbizul românesc. Artistul face furori în mediul online și are milioane de fani, însă în urmă cu câțiva ani viața era complet diferită.

Dorian Popa a avut parte de o copilărie grea, presărată cu amintiri dureroase, acestea având legătură mai ales cu plecarea tatălui său. Dorian Popa este tipul vesel, mereu pus pe șotii și gata oricând să te facă să te simți bine, cu o vorbă bună. Părinții lui Dorian Popa au divorțat, în urmă cu mulți ani, iar mama lui a fost nevoită să-i crească de una singură atât pe Dorian Popa, cât și pe fratele lui.

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa  și-a povestit drama la Antena Stars, iar artistul își amintește cu greu acele momente. Dorian Popa a mărturisit că mama ei a jucat rol și de mamă și de tată ș nu ezita să fie mai exigentă atunci când era cazul.

„Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. sunt destul de amețit!”, a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro