Acum s-a aflat! Cu ce se ocupă Nicu, fiul lui Nicolae Guţă. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut

+3 click pentru
galerie

Acum s-a aflat! Cu ce se ocupă Nicu, fiul lui Nicolae Guţă. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut © Facebook

Nicu Guţă, fiul lui Nicolae Guţă, e pus pe fapte mari şi pe afaceri, astfel că a decis să-şi vândă bolidul de lux, dar şi un apartament din Oradea. Fiul manelistului a făcut anunţurile publice chiar pe reţelele sociale.

Din ce ne dăm seama de pe reţelele sociale, fiul lui Nicolae Guţă se ocupă cu vânzarea de maşini, astfel că de această dată a făcut public anunţul vânzării unui bolid de lux. Nicu Guţă este decis să renunţe la maşina de lux, dar şi la un apartament, astfel că le-a pus în vânzare.

El a postat mai multe anunţuri pe reţelele sociale, acolo unde îşi informează prietenii de afacerea pe care vrea să o facă, sperând, astfel, că va găsi mai repede şi mai uşor clienţi.
Maşina pe care Nicu Guţă o vinde este un bolid de lux, în schimbul căruia acesta cere nu mai puţin de 37.000 de euro.

''Cel mai ieftin preț din România. 37.000 Euro. An 2015, km 47.000. Accept și recomand test Motor M50D 400 Cp. Oferta valabilă pana joi'', este mesajul postat de Nicu Guţă.

De cealaltă parte, Nicu Guţă mai vinde şi un apartament din Oradea. Fiul manelistului nu specifică care este preţul pe care îl cere, însă precizează foarte clar că acceptă să negocieze, însă totul să fie în limita bunului simţ.

''Vând aparatament în judeţul Bihor, Oradea. Este dotat cu lift modern, intrare cu cartelă, loc parcare rezervat. 3 camere decomodat, 89 mp uItili. Blocul a fost de curând restaurat. Apartamentul se vinde cu tot ce este în el, complet echipat pentru locuit. Disponibilitate imediată pentru vânzarea și pentru locuit. Nu accept schimburi, iar prețul este negociabil in limita bunului simț'', a scris Nicu Guţă pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro