Acum s-a aflat legătura neștiută dintre Denisa Răducu și Ileana Ciuculete. Nu, nu este vorba despre aceeași boală!

+3 click pentru
galerie

Acum s-a aflat legătura neștiută dintre Denisa Răducu și Ileana Ciuculete. Nu, nu este vorba despre aceeași boală! © arhivă

Ileana Ciuculete și Denisa Răducu au fost 2 artiste extrem de de iubite de public, până în ultima lor clipă de viață. Cu toate acestea, ceea ce nu multă lume știa este că între ele exista o legătură puternică.

Ileana Ciuculete și Denisa Răducu au împărțit aceeași pasiune și aceeași dragoste: muzica. S-au bucurat de aprecierea oamenilor care le-au ascultat melodiile și au ajuns să sfârșească din cauza aceleiași boli cumplite, care le-a adus multă suferință, dar și o moarte subită, la care nimeni nu se aștepta. 

Toată lumea a sperat până în ultima clipă că Ileana Ciuculete și Denisa Răducu vor putea să treacă cu bine peste boala necruțătoare cu care s-au luptat, însă destinul a avut alte planuri pentru regretatele artiste. 

Legătura neștiută dintre Ileana Ciuculete și Denisa Răducu

Ceea ce nu multă lume știa este faptul că între Ileana Ciuculete și Denisa Răducu a existat o legătură extrem de puternică. Mai exact, cele două aveau vocile extrem de asemănătoare, iar apropiații lor au remarcat demult acest lucru. 

Pe lângă acest aspect, Ileana Ciuculete și Denisa Răducu au murit în același an, respectiv 2017, la numai 4 luni distanță una de cealaltă. 

După luni de spitalizare și chin, precum și după o luptă aprigă cu boala care le-a măcinat sănătatea, Ileana Ciuculete și Denisa Răducu au pierdut lupta cu viața. Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, iar Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro