Adda, de urgență pe mâinile medicilor! Ce se întâmplă cu artista: ”Mi-e frică de ace rău de tot” 

+3 click pentru
galerie

Adda, de urgență pe mâinile medicilor! Ce se întâmplă cu artista: ”Mi-e frică de ace rău de tot” © Instagram

Adda a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și a postat totul pe rețelele de socializare! Ce se întâmplă cu artista?

Adda se numără printre cele mai bune voci de la noi din țară, devenind cunoscută publicului larg după ce a participat în cadrul competiției ”Asia Express”. Ei bine, astăzi, blondina a luat prin surprindere pe toată lumea cu filmulețele pe care le-a postat la InstaStory!

Artista apare pe scaunul medicului stomatolog, temându-se foarte tare pentru ce va urma. Nu, stați liniștiți, căci nu este nimic grav, ci o simplă anestezie. ”Mi-e frică de ace rău de tot”, le-a spus artista medicilor, izbucnind în râs. Desigur că tot momentul a fost filmat de către Cătălin și postat pe contul de Instagram al artistei. 

Drept urmare, stați calmi! Addei doar îi este teamă de.. dentist!

De ce a renunțat Adda la facultate

Chiar dacă a intrat la două facultăți, frumoasa vedetă a simțit că este făcută pentru muzică, nicidecum pentru istorie și jurnalism. Nu a stat prea mult pe gânduri și a renunțat la studii, chiar dacă la început părinții nu au fost de acord. 

"Când am venit în Bucureşti am intrat la două facultăţi, la istorie şi la jurnalism, dar am renunţat la istorie după primul curs. A fost mare discuţie la mine în familie, că nu e bine, că trebuie să ai studii, dar le-am explicat că nu simt.", declara ea cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro