Adda şi soţul ei, obstacole pe "Drumul comorilor", la Asia Express! "Ne durea ficatul pe amândoi". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Adda şi soţul ei, obstacole pe "Drumul comorilor", la Asia Express! "Ne durea ficatul pe amândoi". VIDEO © captura video

Adda şi soţul ei, Cătălin sunt în culmea fericirii, pentru că se numără printre cele nouă echipe de vedete, care au plecat pe Drumul Comorilor, în Asia Express.

"Încă visez. Am impresia că o să mă trezesc şi sunt în altă parte şi ăsta a fost doar un vis.", spune Adda.  Dar să nu credeţi că pentru Adda şi pentru Cătălin umblă câinii cu covrigi în coadă. Din contra! Cei doi au pornit în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, cu stângul...

"Şi ne-a lovit direct în cap, la modul... Pentru că am încurcat drumul şi ne-am învârtit de prea multe ori.", mai spune Adda

Cum au reuşit cei doi se iasă din impas, rămâne de văzut... cert e că şi ei, la fel ca ceilalţi concurenţi, au avut de trecut şi o probă de foc! O probă pentru care au avut nevoie de multă răbdare şi îndemânare.

Dar această probă a fost floare la ureche, faţă de cea în care Adda şi Cătălin au fost nevoiţi să care braţe de trestie, chiar dacă aveau rucsacurile în spate.  

"​La un moment dat, ne durea ficatul pe amândoi şi nu mai puteam să respirăm, dar noi tot continuam, tot continuam. Senzaţional. Ne-am pus foarte multe chestii în bagaj. Mare greşeală.", spune Adda. 

"​Cel mai greu pentru mine e să mă împac cu ideea, că trebuie să fac duş în nişte locuri nasoale şi cu apă rece din butoi sau.Şi mai e o chestie, care este foarte grea de făcut. Trebuie în fiecare zi să spui aceleaşi lucruri de fiecare dată. Aoleu! Când mergi să cauţi o cazare, trebuie să încerci să îi explici omului toată viaţa ta, cine eşti, de ce eşti acolo, de ce îi ceri o cazare. Eu trebuie să cânt de fiecare dată."​, spune și Cătălin. 

Dar, Adda şi Cătălin, la fel ca adversarii lor, sunt dispuşi să facă orice, numai să pună mână pe titlul de câştigători ai celui de-al treilea sezon Asia Express. Indiferent de cât de grele sunt condiţiile de acolo.

"​Sincer nu am o problemă cu căldura. O suport destul de bine. Credeam că o să fiu mult mai sensibilă, în schimb. Am o problemă încă cu umiditatea. E ca şi cum ar fi făcut cineva baie şi tu ai intra în baie şi ai sta acolo şi ai respira aerul ăsta umed. Mai ales după ce plouă, atunci e şi mai nasol. Sunt cum sunt zilele noastre de vară."​, povestește Adda

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro