Adela Popescu, apel disperat pe internet! "Sunt foarte agresivi". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, apel disperat pe internet! "Sunt foarte agresivi". VIDEO © Instagram

Odată cu venirea verii, au apărut şi ţânţarii! Micii „vampiri” le dau bătăi de cap tuturor, iar Adela Popescu ştie cel mai bine asta. Vedeta le cere ajutorul internauţilor pentru a scăpa de ţânţari. 

Pare că nimic nu mai funcţionează pentru a ţine ţânţarii departe! Adela Popescu se confruntă cu această problemă, iar pentru a o rezolva cât mai repede, a postat pe internet un filmuleţ şi a cerut de la admiratorii săi... o soluţie minune!

"Are cineva o soluţie minune împotriva ţânţarilor? M-am nenorocit! Este invazie, pur şi simplu. Sunt foarte agresivi. Beţişoarele clasice nu mai fac faţă. Ajutaţi-mă cu o sugestie, vă rog, vă rog, vă rog", a spus Adela Popescu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajutoooor! Recomandati-mi ceva impotriva tantarilor. Nu face fata nimic.

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Adela Popescu, eforturi mari pentru a scăpa de kilogramele acumulate în cea de-a doua sarcină

Adela Popescu nu a fost ocolită de kilogramele în plus, în cea de-a doua sarcină. Vedeta s-a pus, însă, serios pe treabă pentru a le demonstra tuturor că este foarte ambițioasă și că de-abia așteaptă să ajungă la o siluetă de vis. Mai exact, Adela Popescu s-a apucat de pilates, dar cum orice lucru este greu la început, proaspăta mămică nu are nicio reținere să facă haz de necaz de situația amuzantă în care se află.

„N-am nicio treabă, pot să stau în poziția asta chiar și 15 secunde 😅 Mi-a promis că mă face boboc în maxim două luni. Eu știu ce să zic?! 🤷‍♀️” a scris Adela Popescu pe Instagram în urmă cu puţin timp.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest