Adela Popescu, burlăciță din nou? Vedeta a făcut totul public

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, burlăciță din nou? Vedeta a făcut totul public © arhiva

Adela Popescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Râdu Vâlcan, iar împreună au doi copii frumoși de care se ocupă amândoi cu foarte mult drag. Vedeta a postat recent pe contul său de socializare o fotografie din vremea în care era încă burlăciță, chiar de la petrecerea înainte de nuntă, unde era alături de prietenele ei. 

Adela Popescu este o femeie împlinită ce se bucură din plin de fiecare moment alături de soțul ei și ce doi copii. Totuși, prezentatoarea tv are momente în care își aduce aminte cu nostalgie de anumite perioade din viața sa. Recent, aceasta a postat pe pagina ei de socializare o fotografie alături de prietenele sale, chiar de la petrecerea burlăcițelor desfășurate cu puțin timp înainte de nunta cu Radu Vâlcan.

La petrecerea fetelor au fost prezente Dana Rogoz, dar și Alina Chivulescu, însă și alte prietene de-ale prezentatoarei tv. Acestea s-au distrat de minune în ultima seară de burlăcie pentru Adela. Cu siguranță au stat la povești până dimineața-n zori.

”Parca a trecut o viata de atunci... Prima parte a petrecerii burlacitelor alaturi de prietenele mele”, a scris vedeta pe contul său de socializare în dreptul fotografiei. 

Fotografia a strâns numeroase reacții pozitive din partea fanilor, iar cei mai mulți dintre admiratorii Adelei Popescu le-au complimentat pe fete.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro