Adela Popescu, probleme din cauza soțului. Cum a fost vedeta pusă în dificultate

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, probleme din cauza soțului. Cum a fost vedeta pusă în dificultate © instagram

Adela Popescu duce o viață frumoasă de familie, dar și una profesională, însă bineînteles apar și probleme. Vedeta a întâmpinat o mare dificultate cu un cadou primit chiar de la soțul ei. Nu s-a lăsat cu una cu două și a găsit rezolvarea.

Adela Popescu a stat pentru câteva zile singură cu copiii. Cei mici i-au dat mari bătăi de cap, dar a avut parte și de ajutor de la persoanele dragi. Pentru o scurtă perioadă, Radu Vâlcan a fost într-o expediție în Iordania alături de alți prieteni, dar când s-a întors de acolo nu a venit cu mâna goală. Actorul i-a adus frumoasei sale soții un cadou la care aceasta nu se aștepta..mai multe inele. Adela Popescu a apreciat din plin cadoul făcut de partenerul său de viață, dar a observat că ceva nu se potrivește. Inele au fost luate pe o măsură mult mai mare decât cea care i s-ar potrivi ei.

Fiind o fire destul de energică și încrezătoare, Adela Popescu a găsit imediat soluția. A mers de îndată la un bijutier și în doar câteva momente inele primite în dar de la Radu Vâlcan au căpătat o altă formă, mărimea potrivită pentru degetele Adelei Popescu. Vedeta a fost foarte bucură și a ales să împărtășească și cu fanii săi de pe Instagram toate momentele, atât de la primirea cadoului buclucaș, până la repararea lui și forma finală.

Așa se relaxează Adela Popescu la final de săptămână

După cinci zile la rând în care se trezeşte dis-de-dimineaţă pentru a merge să prezinte o emisiune, Adela Popescu aşteaptă cu nerăbdare sfârşitul săptămânii pentru a-şi face toate poftele. Are un ritual special şi l-a făcut public şi pentru fanii de pe contul său de socializare: ,,Abia aştept ziua de mâine. Să ne trezim cu toţii, iar Radu să plece cu Alexandru în parc în timp ce eu rămân acasă cu Andrei. După trei pupături şi un mic dejun, să îl culc şi să înceapă #momentulmeu. Cu o cafeluţă pe canapea, butonând telecomanda în căutatea unui serial nou. Toată săptămâna aştept momentul asta....Oh, boy, mâine se anunţă ploaie!!!'', a scris vedeta pe contul său de Instagram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro