Adela Popescu, mari bătăi de cap cu copiii, în timp ce Radu Vâlcan nu-i acasă: ”Soțul meu a plecat în Iordania”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, mari bătăi de cap cu copiii, în timp ce Radu Vâlcan nu-i acasă: ”Soțul meu a plecat în Iordania” © arhiva

Adela Popescu trăiește o frumoasă poveste de familie alături de Radu Vâlcan, dar și de cei doi copii ai acestora. Așa cum este și normal, copiii presupun multe responasabilități, iar Adela Popescu trece acum printr-o perioadă complicată din acest punct de vedere, în timp ce soțul a ales să călătorească. 

Adela Popescu nu își mai vede capul de resposabilități. Cei doi copiii ai acesteia și a lui Radu Vâlcan cresc pe zi ce trece, iar astfel vin din ce în ce mai multe responsabilități. Adela Popescu le-a povestit prietenilor săi despre cei doi copii care cresc foarte repede și cu care încă trebuie să lucreze să împartă lucrurile unul cu celălalt. Totuși, prezentatoarea a ținut să precizeze că în tot acest timp în care ea nu știe cum să mai facă cu copiii, Radu Vâlcan a ales să plece din țară cu prietenii, tocmai în Iordania. ”O nevastă normală ar fi trebuit să-i spună <<Băi, băiatule, uite ce se întâmplă. Uite și tu ce e acasă. Unde pleci? Ia nu mai pleca nicăieri și hai să rămânem să ducem povara până la final>>”, spunea Adela Popescu pe contul său de Instagram. Prezentatoarea le-a spus fanilor săi că Radu a plecat într-o expediție cu prietenii și i se pare foarte interesant că persoana de lângă ea poate să meargă să călătorească și învețe lucruri noi. 

Așa se relaxează Adela Popescu la final de săptămână

După cinci zile la rând în care se trezeşte dis-de-dimineaţă pentru a merge să prezinte o emisiune, Adela Popescu aşteaptă cu nerăbdare sfârşitul săptămânii pentru a-şi face toate poftele. Are un ritual special şi l-a făcut public şi pentru fanii de pe contul său de socializare: ,,Abia aştept ziua de mâine. Să ne trezim cu toţii, iar Radu să plece cu Alexandru în parc în timp ce eu rămân acasă cu Andrei. După trei pupături şi un mic dejun, să îl culc şi să înceapă #momentulmeu. Cu o cafeluţă pe canapea, butonând telecomanda în căutatea unui serial nou. Toată săptămâna aştept momentul asta....Oh, boy, mâine se anunţă ploaie!!!''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro