Adela Popescu este în doliu. Mesajul sfâşietor transmis de vedetă. "Îmi pare rău"

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu este în doliu. Mesajul sfâşietor transmis de vedetă. "Îmi pare rău" © Instagram

Adela Popescu este în doliu şi trece prin clipe grele, după ce a aflat vestea teribilă a morţii lui Mihai Constantinescu. Artistul şi tânăra actriţă se cunoşteau de mulţi ani şi erau prieteni foarte buni.

Adela Popescu, reacţie sfâşietoare după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost un om bun şi un artist desăvârşit, astfel că toţi cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă despre el. La fel şi Adela Popescu, care a legat o frumoasă prietenie cu regretatul artist. Ba chiar Mihai Constantinescu a fost cel care a descoperit talentul muzical al Adelei Popescu, fapt ce a făcut pe artistă să-i rămână veşnic recunoascătoare lui Mihai Constantinescu.

Astăzi, la câteva ore de la moartea îndrăgitului artist, Adela Popescu a transmis un mesaj plin de durere pe reţelele sociale, alături de o fotografie realizată în urmă cu mai mulţi ani în compania lui Mihai Constantinescu. Adela Popescu şi-a găsit cu greu cuvintele prin care să-şi exprime mulţumirea, admiraţia, respectul şi dragostea pentru cel care a fost Mihai Constantinescu.

"Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poţi viaţa mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieţii / Şi du-mă-n zbor, într-o lume de vis, spre necuprins...". Mulţumesc. Îmi pare rău", este mesajul transmis de Adela Popescu, după moartea lui Mihai Constantinescu.

Când va fi Mihai Constantinescu condus pe ultimul drum

Trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu va fi depus miercuri, 30 octombrie, la ora 13:00 la Biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu. 

"Va fi înmormântat în Cimitirul Ghencea din Militari, joi, la ora 14:00. El a vrut modest, nu a vrut un loc de veci pe Aleea Artiștilor", a spus Marilena Adam, naşa de cununie a artistului, pentru "Agenţia VIP".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest