Reacția sfâșietoare a asistentelor care s-au ocupat de Mihai Constantinescu, la auzul veștii că artistul a murit: „Era jale”

Reacția sfâșietoare a asistentelor care s-au ocupat de Mihai Constantinescu, la auzul veștii că artistul a murit: „Era jale” © Facebook.com

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus lacrimi și în rândul asistentelor care s-au ocupat îndeaproape, în toată această perioadă, de starea de sănătate a artistului. Nașa de cununie a regretatului cântăreț și a Simonei Secrier a făcut declarații dureroase în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Marilena Adam, nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu și a Simonei Secrier a vorbit în cadrul emisiunii „Agenția VIP” despre ultimele clipe de viață ale artistului, dar și despre momentul în care acesta a fost declarat decedat de medicii de la spitalul Floreasca. 

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort...groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar. Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe” a spus Marilena Adam la emisiunea „Agenția VIP”, despre momentul morții lui Mihai Constantinescu. 

Mihai Constantinescu a murit

După 5 luni de când se afla în comă la spitalul Floreasca, artistul Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze pe marele cântăreț timp de 50 minute, dar organismul acestuia nu a mai răspuns. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro