Adela Popescu, planuri mari în preajma sărbătorilor. Vedeta a recunoscut că viața cu doi copii nu e ușoară: "Vom dormi tot claie peste grămadă"

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, planuri mari în preajma sărbătorilor. Vedeta a recunoscut că viața cu doi copii nu e ușoară: "Vom dormi tot claie peste grămadă" © Instagram

De când a devenit mămică pentru a doua oară lucrurile s-au cam complicat în familia Adelei Popescu! Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan sunt nevoiți să se mute într-o casă nouă, iar în această perioadă pregătirile sunt în toi.

Adela Popescu mărturisește că mutatul este o operațiune destul de amplă, având în vedere faptul că au doi copii mici. Vedeta își dorește să petreacă sărbătorile de iarnă în casa nouă, însă acum pare doar un vis frumos, având în vedere că nu este totul pus la punct, iar camerele nu sunt gata. Mai mult, Adela Popescu este pregătită să facă o schimbare și în viața fiului cel mare, mai exact să îl lase să doarmă singur, în propria lui cameră.

"Nu, nu ne-am mutat. Încă se lucrează intens la casă. Eu îmi doresc ca în perioada Crăciunului să reușim să ne mutăm, dar nu ne grăbim, pentru că având doi copii mici nu putem să ne mutăm acolo când lucrurile nu sunt încă gata. Nu vrem să fie șantier, trebuie să fie totul pus la punct. Da, fiecare copil va avea camera lui, dar probabil vom dormi tot claie peste grămadă ca acum.", a declarat Adela Popescu, pentru VIVA!

Cum încearcă să îi împace pe fraţi

Adela Popescu spune că deja există mici gelozii între cei doi copii ai săi, însă încearcă mereu să îi împace și să îi crească uniți, fără să certuri sau invidii. Deşi recunoaşte că mai există mici înţepături, cazul din familia ei este unul fericit. 

"Se supără când îi ia jucăria, dar nu peste măsură. Soacra mea a făcut o glumă când l-a vizitat și a zis că vrei să-l luăm noi pe Andrei acasă, iar el a zis că nu, nu că e frățiorul lui. Este gelos cât ar fi și pe un coleg de grădiniță, dar nu ar vrea să scape de el cum am mai auzit cazuri.", a mai spus Adela Popescu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro