Adela Popescu, mesaj disperat pentru Radu Vâlcan, în criză de coronavirus: „Cum naiba ai plecat tu fix acum?”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, mesaj disperat pentru Radu Vâlcan, în criză de coronavirus © Instagram

În plină criză de coronavirus, Adela Popescu este într-o situație deloc plăcută. Vedeta a rămas singură cu cei doi copii, în timp ce soțul ei, Radu Vâlcan, este în Republica Dominică, pentru filmările la „Insula iubirii”. 

Adela Popescu a transmis un mesaj din care reiese cât de greu îi este vedetei în această perioadă, mai ales pentru că are o problemă de sănătate și a rămas fără voce.

„Cum naiba ai plecat tu fix acum? Așa cum știi am rămas și fără voce. Doamna doctor mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?”, a scris Adela Popescu, pe Instagram, într-un mesaj transmis direct soțului ei.

Adela Popescu, momente grele

Din postarea vedetei nu lipsesc termeni precum „mor de nervi” și „sunt furioasă pe tine”.

„Mor de nervi! Da, știu, deplasarea e programată demult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe tine...M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaîntâlnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta”, a mai transmis Adela Popescu.

În concluzia postării sale, prezentatoare spune că la știrile din Republica Dominicană „nu are cum să se vadă ca de aici”. Speră, totuși, să îi revină vocea. Nu doar pentru a avea o treabă mai ușoară cu copii, ci și pentru „a-i spune pe gură într-o formă elegantă cam tot ce simte”, așa cum a încheiat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro