Cum se descurcă Adela Popescu în plină epidemie de coronavirus! Blodina este singură cu cei mici, în timp ce Radu Vâlcan filmează în Republica Dominicană

+3 click pentru
galerie

Cum se descurcă Adela Popescu în plină epidemie de coronavirus! Blodina este singură cu cei mici, în timp ce Radu Vâlcan filmează în Republica Dominicană © Instagram

Coronavirus a reușit să bage panică și în vedetele noastre. Radu Vâlcan a plecat în Republica Dominicană pentru filmările noului sezon din "Insula Iubirii", iar Adela a rămas singură cu copiii, în plină epidemie! Oare cum se descurcă blondina? 

Și vedetele din România se confruntă cu epidemia de coronavirus. Adela Popescu se numără printre cei care au ales să stea la domiciliu, pentru a proteja întreaga familie de o posibilă infectare cu virusul ucigaș din China. 

Cu toate acestea, blondina noastră trebuie să aibă grijă de cei mici de una singură, deoarece Radu Vâlcan este plecat în Republica Dominicană, la filmările noului sezon din "Insula Iubirii". Ce să-i faci acum, riscul meseriei, știți vorba aceea!

Actrița își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, așa că a ales să posteze un mesaj pe contul de Instagram, în dreptul unei poze cu unul dintre micuții familiei. Și nu se putea altfel, decât într-un mod amuzant, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată! 

„Când te panichează gândul că nu știi cum te vei descurca cu doi copii mici în casă, plini de energie, și cu tatăl lor plecat departe, încearcă să îți imaginezi cum mă descurc eu cu doi copii mici în casă, plini de energie, cu tatăl lor plecat departe și cu recomandare fermă de REPAUS VOCAL. :))))) #calanebuni", a scris blondina. 

I-a făcut cadou mamei o operaţie estetică

Adela Popescu i-a dăruit mamei sale un cadou inedit. Doina Popescu i-a spus fiicei sale că îşi doreşte o blefaroplastie, iar artista s-a conformat imediat, totul pentru fericirea celei care i-a dat viaţă.

"-Vine ziua femeii, ce cadou ţi-ar plăcea să îţi fac? -Mamă, nimic, un ghiocel de la copii şi e perfect.
-Hai, măi, mami, zi ce vrei, că oricum îţi iau ceva.
-Nu, mamă, nu, dar dacă totuşi insişti aş vrea o blefaroplastie.
-Ce să facă?? Ce e asta?
-O procedură estetică ce corectează excesul de piele şi grăsime din zona ochilor.
Pe scurt, ştia exact ce îşi doreşte, iar eu sunt cea mai fericită când îi pot îndeplini dorinţele.
Aşa că am sunat şi am făcut-o fericită pe mămica mea.
Ia uitaţi ce frumoasă e! ❤️"
, a scris Adela Popescu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro