FOTO / Adela Popescu i-a "dăruit" mamei de 8 martie o operaţie estetică: "Am făcut-o fericită"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Adela Popescu i-a "dăruit" mamei de 8 martie o operaţie estetică: "Am făcut-o fericită" © Instagram

Deşi are propria familie, formată din Radu Vâlcan şi copiii lor superbi, Adela Popescu păstrează o legătură foarte strânsă cu părinţii săi. De curând, vedeta şi-a bucurat mama cu un cadou inedit, oferindu-i în dar o operaţie estetică.

Adela Popescu profită din timp de timpul liber. Atunci când nu o vedeţi pe micile ecrane, actriţa îşi petrece timpul cu cei mai importanţi oameni din viaţa ei. Aşa a făcut şi de curând, când, de 1 Martie, prezentatoarea de televiziune a avut parte de o surpriză minunată, vizita mamei sale. În prima zi a primăverii, artista i-a oferit celei care i-a dat viaţă un buchet colorat de flori, însă cadoul pentru Ziua Femeii este unul cu totul şi cu totul inedit.

Mama Adelei Popescu a demonstrat că este o femeie modernă. Aşadar, deşi nu pune preţ pe lucrurile materiale, mulţumindu-se să îi aibă pe cei dragi alături, aceasta a răspuns insistenţelor fiicei sale cu o dorinţă surprinzătoare. Cum ziua de 8 Martie se apropie cu paşi repezi, simpatica prezentatoare a întrebat-o pe cea care i-a dat viaţă ce cadou îşi doreşte. Cu toate că iniţial a susţinut că nu îi trebuie decât un ghiocel de la copii, ulterior, Doina Popescu a spus că nu i-ar strica o operaţie estetică.

Despre aceasta, Adela Popescu le-a povestit fanilor pe reţelele de socializare, fiind iniţial foarte surprinsă de alegerea mamei sale. Mama ei îşi doreşte o blefaroplastie, care este o procedură estetică ce are rolul de a corecta excesul de piele şi grăsime situat la nivelul ochilor. Actriţa a demonstrat că face orice pentru fericirea celor dragi, drept urmare a pus imediat mâna pe telefon şi a vorbit cu medicul.

"-Vine ziua femeii, ce cadou ţi-ar plăcea să îţi fac? -Mamă, nimic, un ghiocel de la copii şi e perfect.
-Hai, măi, mami, zi ce vrei, că oricum îţi iau ceva.
-Nu, mamă, nu, dar dacă totuşi insişti aş vrea o blefaroplastie.
-Ce să facă?? Ce e asta?
-O procedură estetică ce corectează excesul de piele şi grăsime din zona ochilor.
Pe scurt, ştia exact ce îşi doreşte, iar eu sunt cea mai fericită când îi pot îndeplini dorinţele.
Aşa că am sunat şi am făcut-o fericită pe mămica mea.
Ia uitaţi ce frumoasă e! ❤️"
, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unor fotografii cu mama sa, arătându-le în acelaşi timp fanilor despre cum a decurs dialogul dintre cele două.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro