Adela Popescu, probleme cu băieţelul cel mic în vacanţa din Sri Lanka. Ce a dat-o peste cap pe actriţă

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, probleme cu băieţelul cel mic în vacanţa din Sri Lanka. Ce a dat-o peste cap pe actriţă © Instagram

Adela Popescu şi soţul său, Radu Vâlcan, au decis să profite la maximum de timpul liber oferit de Sărbătorile de iarnă şi să plece într-o vacanţă de vis.

De altfel, cei doi sunt pasionaţi de călătorii, iar anul trecut au bătut recordul vacanţelor pe care le-au avut. Astfel, Adela Popescu şi soţul său nu vor să se lase mai prejos şi au decis să înceapă cu dreptul şi anul 2020, astfel că l-au întâmpinat departe de casă, tocmai pe meleagurile din Sri Lanka.

Totul este superb, frumos, de povestit nepoţilor, însă, un singur aspect le dă celor două vedete planurile peste cap. Faptul că mezinul familiei, Andrei, nu este atât de cuminte precum şi-ar fi dorit cei doi părinţi. Nu este prima dată când Adela Popescu şi Radu Vâlcan pleacă în vacanţă cu amândoi copiii, tocmai de aceea credeau că şi de această dată lucrurile vor funcţiona perfect.

Ei bine, situaţia nu a fost chiar aşa, iar Adela Popescu, mai în glumă, mai în serios, a precizat într-un mesaj amuzant la prima vedere pe Instagram că dacă lucrurile continuă în acest fel, în următoarea vacanţă micuţul va rămâne acasă cu bunicii.

''Alexandru, ești o poezie! Andrei... și tu! :) Deși, nu știu din ce motiv, nu te atrag desenele pe telefon. Dar aș vrea să știi, noi ne dorim tare de tot să te inițiem în tainele lor, măcar în timpul meselor. Mai exact, măcar în timpul meselor din vacanțe. Dacă nu, mamaie Doina te va iniția în tainele vacanţelor la țară, cât timp părinții tăi sunt în concediu. Măcar până faci doi ani. 😅😅😅😅 Mai glumim şi noi'', a scris Adela Popescu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro