Laura Cosoi, Dana Rogoz și Adela Popescu trec în Noul An departe de România. Imagini de poveste din vacanța celor trei / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Laura Cosoi, Dana Rogoz și Adela Popescu trec în Noul An departe de România. Imagini de poveste din vacanța celor trei / GALERIE FOTO © Instagram

Adela Popescu, Laura Cosoi și Dana Rogoz au profitat din plin de zilele libere și au ales să petreacă Anul Nou peste mări și țări. Cele trei se bucură de vacanțe de neuitat și nu evită să împărtășească totul cu fanii lor.

Pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan acesta este primul Revelion în care pleacă în formulă de patru de acasă, asta pentru că, anul trecut, pentru că mezinul familiei era foarte mic, cei doi au decis să petreacă în liniște, doar ei și copiii, acasă. Anul acesta lucrurile s-au schimbat și au fugit tocmai în Sri Lanka, acolo unde explorează locurile, descoperă tradiții și obiceiuri și se bucură de tot ce îi înconjoară. 

În aceeași situație sunt și Dana Rogoz și Laura Cosoi, doar că ele, cumva, duc traadiția mai departe, asta pentru că în fiecare an au obișnuit să plece în vacanța de Revelion departe de România.

Nici anul acesta nu au făcut excepție și, deși este însărcinată pentru a doua oară, Dana Rogoz se simte cum nu se poate mai bine în Sri Lanka, acolo unde se află alături de familia ei. Ba chiar Dana Rogoz și Adela Popescu vor petrece împreună de Revelion.

''E mai greu cu pozele de familie în configurația asta. 😅 Am schimbat cazarea, o așteptăm pe Dănuca să petrecem împreună Revelionul ❤️'', a scris Adela Popescu pe Instagram.

Excepție nu a făcut nici Laura Cosoi, la fel ca în ultimii ani. Acum, frumoasa blondină a decis să plece cu soțul ei cu fetița lor, Rita, în Thailanda, acolo unde așteaptă cu bucurie, credință și speranță trecerea în Noul An.

''Ca în fiecare an pe vremea aceasta, îmi place să privesc în urmă la cele 365 de zile care s-au scurs și să mă gândesc cum a fost viața noastră în acest timp: ce am trăit, ce am reușit și ce ne propunem pentru viitor. Lângă mine doarme Rita bună și nu pot decât să mulțumesc pentru fiecare clipă traită alături de ea și de Cosmin! Sunt binecuvantată! Să rămâi bun cu noi, 2020'', a scris Laura Cosoi pe Instagram, alături de imagini din vacanță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro