O vezi perfectă, dar a recunoscut că nu este! Ce defect are Laura Cosoi, la nivelul feței

+3 click pentru
galerie

O vezi perfectă, dar a recunoscut că nu este! Ce defect are Laura Cosoi, la nivelul feței © Instagram.com

Laura Cosoi este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Cu toate că este văzută perfectă de fanii ei, cu un ten impecabil, fără defecte, cu un corp de vis și o atitudine de divă, Laura Cosoi recunoaște, sincer, că lucrurile nu stau chiar așa!

Laura Cosoi recunoaște: nu este perfectă, indiferent câți oameni susțin acest lucru. Deși se poate mândri cu un ten impecabil, trăsături frumoase, un corp bine lucrat și multe alte atuuri fizice, Laura Cosoi spune că are un singur defect, care devine vizibil în momentul în care aceasta este foarte obosită. 

Mai exact, Laura Cosoi a dezvăluit că are o asimetrie la ochi, ce se accentuează din cauza oboselii. „Am o asimetrie la ochi și când dorm mai puțin se vede diferența mai tare” a spus blondina, pe contul ei de Instagram. Defectul de pe chipul Laurei Cosoi nu este vizibil și, din fericire, nu i-a pus vreodată bariere, în viața profesională, dar nici în cea personală. 

Are sau nu Laura Cosoi operații estetice?

Pentru că toată lumea o admiră și tot mai mulți oameni se întreabă dacă Laura Cosoi are sau nu operații estetice, blondina a lămurit acest lucru pe contul ei de Instagram. Vedeta a dezvăluit că nu a apelat până acum la bisturiu și este adepta frumuseții naturale.

„Sunt adepta frumuseții naturale. Până în acest moment nu am apelat la nicio formă de îmbunătățire estetică de niciun fel și sper să rămân așa cât mai mult timp. Nu că aș avea o problemă cu cele care o fac, dar mie nu mi se potrivește, cu atat mai mult cu cât, prin prisma meseriei, lucrez cu mimica și emoțiile de tot felul” a povestit Laura Cosoi, pe Instagramul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest