Laura Cosoi a dat vestea mult aşteptată, la un an de când a adus-o pe lume pe Rita. "Zi mare în viaţa noastră"

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi a dat vestea mult aşteptată, la un an de când a adus-o pe lume pe Rita. "Zi mare în viaţa noastră" © Foto: Instagram

A trecut mai bine de un an de când Laura Cosoi a intrat în rolul de mamă, iar acum, frumoasa actriţă a dat marea veste. Laura Cosoi şi soţul ei s-au pregătit pentru noul pas din viaţa fetiţei lor şi, după ce au analizat lucrurile foarte bine, au luat decizia, pe care, bineînţeles, au împărtăşit-o cu fanii.

Laura Cosoi şi soţul, nehotărâţi între creşă şi bonă

Pentru că Rita a crescut, Laura Cosoi şi Cosmin au decis că trebuie să-şi lase copilul pe mâinile unei alte persoane, pentru ca ei să se ocupe şi de partea profesională.

Într-un articol pe blog, Laura Cosoi a precizat că, deşi nu i-a fost uşor, împreună cu soţul ei a ales să o dea pe Rita la creşă. Chiar dacă ar fi fost mai simplu să opteze pentru o bonă, ei bine, cei doi s-au gândit că mergând la creşă Rita se va putea dezvolta mult mai bine.

În plus, Laura Cosoi şi Cosmin au analizat şi felul în care fetiţa lor se comportă pentru a-şi da seama ceea ce ea şi-ar dori. Astfel, după ce au analizat situaţia, cei doi părinţi au decis că pentru dezvoltarea ei, pentru a învăţa să fie sociabilă şi activă, cel mai este ca Rita să meargă la creşă.

"Zi mare în viaţa Ritei şi a noastră, ca familie! Rita merge la creşă de câteva zile, aşadar am trecut într-o nouă etapă! Am văzut în jurul noastru tot felul de exemple: prieteni care au angajat bone filipineze, românce, rusoaice, alții care au apelat la bunici să stea cu copiii sau mame care l-au îngrijit pe cel mic până la 3 ani, apoi l-au dat la grădiniță.

Avem și prieteni care au apelat la creșă încă de când copilul era foarte mic. Împreună cu Cosmin, am analizat cu atenție și variantă creșă și pe cea a bonei și am ajuns la niște concluzii", a scris Laura Cosoi pe blog. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro