Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae, reîntâlnire la 17 ani de când făceau furori pe micile ecrane

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae, reîntâlnire la 16 ani de când făceau furori pe micile ecrane © Facebook

Revedere plină de emoții pentru Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae. Cele trei, care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial, s-au reunit la 17 ani de la momentul când au devenit colege de breaslă, dar și bune prietene.

Recent, cele trei actrițe s-au revăzut și au refăcut una dintre imaginile promoționale de la vremea respectivă.

Amintiri de pe vremea serialului

Imaginile au fost postate de Laura Cosoi, care și-a amintit cu drag de experiența trăită și care s-a bucurat enorm de oportunitatea de a se revedea cu prietenele ei.

„Reîntâlnire cu emoții azi. Am vorbit non stop, nevăzute cum eram, dar ce frumoase sunt revederile. Au trecut atât de mulți ani de când s-au oprit filmările pentru serialul “La Bloc”, serial cu care au crescut atâtea generații, încât nu îmi vine să cred că oamenii încă mă întreabă de Adina și de Nea Popa, spre exemplu 😂 O mare parte din ce sunt azi datorez acestui serial. Mulțumesc colegilor alături de care am crescut!💌🙏🏻 A două fotografie este realizată la prima ședința foto dedicată serialului în septembrie 2003! 🙃”, a scris Laura Cosoi, pe pagina de Facebook.

Serialul „La Bloc” (scris și regizat de Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu) a fost difuzat între 2002 și 2008 și a marcat un început de carieră pentru multe dintre persoanele care au apărut în producție. Printre ele, chiar cele trei protagoniste ale acestui material, care au intepretat rolurile lui Mimi (Dana Rogoz), Roxana (Tily Niculae), respectiv Adina (Laura Cosoi). Ultimul episod a fost difuzat pe 25 mai 2008, terminând seria cu un număr total de 13 sezoane și 525 episoade.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro