Fiţele nu sunt de ea. Dovada că Laura Cosoi ştie să se distreze în vacanţe pe bani puţini. Ce destinaţie de vis a ales vedeta

+5 click pentru
galerie

Fiţele nu sunt de ea. Dovada că Laura Cosoi ştie să se distreze în vacanţe pe bani puţini. Ce destinaţie de vis a ales vedeta © Instagram

Laura Cosoi și familia sa au renunțat la vacanțele scumpe și au decis să călătorească prin toată țara cu rulota. Cei doi au ales un loc de poveste şi se bucură din plin de momentele petrecute alături de fetiţa lor.

Laura Cosoi, vacanţă pe bani puţini

Chiar dacă în această vară, Laura Cosoi şi soţul său au fost într-o vacanţă de lux, în Bali, acum cei doi au dovedit că se pot distra şi pe bani puţini, în ţara noastră.

Laura Cosoi își continuă vacanța cu rulota alături de soțul și fiica ei! De data aceasta, vedeta și familia sa au campat în Apuseni, aproape de Cluj, într-un loc superb, desprins parcă din povești. Dimineața, actrița și soțul ei își beau cafeaua în liniște în timp ce micuța Rita explorează împrejurimile și se bucură de orice clipă în natură.

Pentru că vrea să își crească copilul așa cum a fost și ea învăţată, Laura Cosoi a decis că a venit timpul ca Rita să se plimbe pe bicicletă. E cert, nu singurică, pentru că este prea mică! Fetița s-a plimbat alături de tatăl ei în timp ce Laura a imortalizat momentul. Într-un decor de vis, micuța a fost toată numai un zâmbet și a stat foarte liniștită pe bicicletă.

"O invățăm pe Rita de mică să fie obișnuită cu apa, bicicleta sau drumețiile pe munte, să stea cu tălpile goale, să "guste" nisipul și să simtă soarele fără să o îmbăiem in creme. Ce minunat e sentimentul acesta de libertate cu care am fost și noi crescuți", a scris Laura Cosoi pe Instagram.

După o binemeritată plimbare cu bicicleta și mult timp petrecut în natură, Laura Cosoi a încheiat seara așa cum se cuvine, și anume cu un foc de tabără, iar imaginile postate de aceasta pe Instagram îţi taie răsuflarea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro