Laura Cosoi a vorbit deschis despre modul în care alege să-şi crească fiica: "Nu vrem să demonstrăm nimic..."

Laura Cosoi a vorbit deschis despre modul în care alege să-şi crească fiica: "Nu vrem să demonstrăm nimic..." © Instagram

Anii au trecut şi peste actriţa Laura Cosoi, chiar dacă acest lucru nu se vede! Buletinul nu minte, iar "Adina", aşa cum am cunoscut-o la începuturile sale în ale actoriei, în serialul "La Bloc" a împlinit, la începutul acestui an, frumoasa vârstă de 37 de ani. Anul trecut a devenit pentru prima dată mamă, iar sufletul său este într-o continuă schimbare. Dragostea părintească capătă accente profunde, iar înţelepciunea îşi croieşte drum mai uşor în viaţa sa. 

În aceste zile, Laura Cosoi se află împreună cu soţul ei, Cosmin Curticăpean, şi micuţa Rita, într-o vacanţă în Bali, Indonezia, însă nu pierde ocazia de a rămâne în apropiată legătură cu sutele de mii de fani (mai exact 557.000) pe care le are pe contul personal de Instagram. De data aceasta, Laura a vorbit extrem de franc de modul în care alege ea, alături de soţul ei, să o educe şi să o integreze pe fetiţa lor de un an, Rita, în ritmul vieţilor lor.

"Rita este cu noi peste tot pentru ca asa ni se pare firesc. Nu vrem sa demonstram nimic, nu facem nimic deosebit fata de alti parinti care isi iau copiii cu ei in vacante, nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu, nu facem lucrurile altfel decat simtim, altfel decat sunt valorile dupa care ne-am ghidat pana acum. ☺️ Nu avem nevoie de pauza pentru ca “lucram” la relatia noastra cu Rita de fata. Ne strangem in brate, ne tinem de mana, ne intelegem tacit din priviri daca ne amuza vreo prostioara facuta de Rita si ne place sa ne descoperim si asa, in postura de parinti. Pe Rita o integram in viata noastra si ne dorim sa fim impreuna, sa cunoastem locuri noi, sa intalnim oameni faini. Suntem norocosi ca putem face asta, dar este si asta o alegere pe care ne-o asumam. Nimic nu este greu daca te raportezi corect la schimbarile pe care le presupune venirea pe lume a unui copil. Ne-am dorit foarte mult acest pui de om si acum, ca este in viata noastra, nu ne mai ramane decat sa o traim impreuna, asa cum am visat! ♥️ #familygoals #lauracosoi #Rita", a fost mesajul Laurei Cosoi.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro