Laura Cosoi i-a sărbătorit ziua soţului, în vacanţă! Ce alte vedete le-au fost alături. VIDEO

Laura Cosoi i-a sărbătorit ziua soţului, în vacanţă! Ce alte vedete le-au fost alături. VIDEO © Captură Video

Mare petrecere, mare în showbiz! Laura Cosoi a organizat un party surpriză pentru soţul ei, Cosmin! Blondina a strâns toţi prietenii lor cei mai buni, iar împreună au luat cina la malul mării! 

Vizibil emoționat, soțul Laurei Cosoi s-a bucurat de prezența celor dragi, printre care și Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar...și Iulia Vântur!

Laura Cosoi a avut grijă ca totul să fie perfect, iar preparatele delicioase și vinul scump nu au lipsiut de la masă, toate astea într-un decor superb, seara la malul mării, conform Antena Stars.

Laura Cosoi i-a declarat dragostea soțului său, în văzul tuturor

Vedeta a ales să își exprime dragostea și aprecierea față de soțul său, pe Instagram.  Laura Cosoi se află în prezent în vacanță în Bali, alături de Rita și soțul ei. Vedeta o ia pe Rita în vacanțe încă de când micuța avea doar câteva luni și, cu multă organizare și optimism, a reușit să aibă parte de experiențe cu adevărat speciale.

„Am noroc de un soț iubitor care îmi oferă siguranță și încredere. Mă tempereaz, îmi da curaj și mă susține în ideile nebunești. 😉Suntem tot timpul împreună și nu știu dacă vreodată sarcina ar fi putut fi atât de ușoară și nașterea atât de frumoasă dacă nu m-ar fi ținut el de mâna. Este un soț implicat și devotat, dar și un tată așa cum am visat pentru puiul meu. Facem echipa și ne înțelegem în creșterea Ritei și chiar dacă vedem uneori lucrurile diferit, găsim întotdeauna calea de mijloc. Cel mai mult îmi place însă că suntem soț și soție, nu doar părinți. Azi este ziua lui de naștere și spune că nu își dorește nimic pentru că are tot. Adică pe noi! Îți mulțumim, bunule că ești! ♥️ La mulți ani !!! #viață #cosmin #lamultiani #dragoste #soț #familie”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro