Adela Popescu şi Radu Vâlcan, probleme în paradis? "Am ajuns să mă certe. Nu mai pot"

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, probleme în paradis? "Am ajuns să mă certe. Nu mai pot" © Instagram

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Din ziua în care s-au cunoscut, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceştia au un mariaj fericit şi doi copii minunaţi. Cu toate astea, actorii mai întâmpină unele mici probleme de cuplu.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu sunt un exemplu demn de urmat de toate cuplurile. Aceştia au o relaţie foarte frumoasă şi bine închegată, rodul iubirii lor fiind cei doi băieţi superbi: Alexandru şi Andrei. La 10 ani de când s-au cunoscut, viaţa lor de cuplu este una la fel de sănătoasă, chiar dacă mai există mici şi "neînţelegeri".

Frumoasa actriţă a dezvăluit că soţul ei îi atrage atenţia de fiecare dată când omite ceva. Este mereu atent şi oricând este nevoie, Radu este acolo să-i amintească lucrurile de care a uitat. În aceste situaţii, vedeta susţine că se simte precum un copil.

Adela Popescu: „Am ajuns să mă certe ca pe un copil mic”

„Fără glumă, am ajuns să mă certe ca pe un copil mic. Iar ți-ai uitat cheile acasă? Nu mai pot, nu mai pot cu tine. Așa-mi face. Mă ceartă că-mi uit cheile, că-mi uit buletinul”, a declarat Adela pentru revista VIVA!.

Cu toate astea, cei doi sunt nişte oameni foarte conştiincioşi şi stiu cum să-şi împartă responsabilităţile, mai ales în ceea ce-i priveşte pe cei mici. 

„Suntem amândoi extrem de responsabili. Din fericire, copiii au un program stabilit deja. Cei mic, Andrei, la el cam știm orele la care trebuie să se culce, știm cât trebuie să doarmă. Știm când trebuie să-l ducem pe Alexandru la grădiniță, știm când trebuie să-l luăm. Acum, fără glumă, suntem foarte relaxați”, a mărturisit Radu Vâlcan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro