Adela Popescu şi Radu Vâlcan trăiesc pe picior mare. După maratonul vacanţelor din vară, acum vor pleca într-o nouă călătorie de vis

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu şi Radu Vâlcan trăiesc pe picior mare. După maratonul vacanţelor din vară, acum vor pleca într-o nouă călătorie de vis © Instagram

Adela Popescu şi Radu Vâlcan se află în topul pasionaţilor de călătorii, iar cei doi au reuşit, încă o dată, să-şi surprindă fanii. După un maraton de vacanţe, din această vară, cei doi nu se lasă şi vor să încheie anul în formă. Şi să-l înceapă, bineînţeles, pe 2020 pe cai mari.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, o nouă vacanţă de senzaţie

Adela Popescu a profitat în această vară cum nu s-a putut mai bine de perioada de concediu maternal de care a avut parte. Astfel, vedeta şi-a luat soţul de mână, la fel şi copiii, şi au plecat în cele mai frumoase locuri. Primul popas a fost în Egipt. Acolo au mers însoţiţi de părinţi şi de naşi. Întoarcerea în ţară nu a durat prea mult, asta pentru că cele două vedete au plecat mai apoi doar cu copiii în Cipru.

Credeaţi că asta este tot? Nu, nu, pentru că la câteva zile de la revenirea în ţară de la malul mării, Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au luat imediat bilete şi au zburat spre îndepărtatul Bali. Aceasta a fost una dintre cele mai frumoase călătorii, pentru că acolo au avut ocazia să se întâlnească cu Laura Cosoi şi cu soţul acesteia, bunii lor prieteni. Şi asta nu a fost tot, pentru că Adela Popescu şi soţul său nu au ratat şansa de a merge şi în Deltă, pe plaiuri mioritice. 

Ei bine, dacă vă gândeaţi că următorea vacanţă va fi abia vara viitoare, ei bine, nici gând. Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor pleca mai devrem decât credeţi. Chiar de Sărbători, aceştia şi-au luat bilete şi vor decola spre Sri Lanka. Aşteptarea este incredibilă, iar bucuria pe măsură.

"Trebuie să va spun că în mai puțin de o lună vom pleca în...Sri Lanka!!! 🎉🎉 Pentru cei ce ați fost deja, poate vă faceți timp să îmi scrieți și mie ceva tips&tricks pentru țara asta despre care am auzit că e fabuloasă ❤️", a scris Adela Popescu pe Instagram.

Chiar în aceeaşi perioadă şi tot în acelaţi loc vor pleca şi Dana Rogoz şi soţul său. Probabil, aceştia vor pleca chiar împreună, mai ales că cele două actriţe sunt foarte bune prietene.

"Azi noapte am avut insomnie, aşa că pe la 4 dimineaţa am cumpărat bilete de avion pentru Sri Lanka. Vom pleca în ziua de Crăciun, fix ca anul trecut", a scris Dana Rogoz pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro