Adevăratul nume al Ilenei Ciuculete. Artista a vrut ca nimeni să nu știe cum o cheamă, de fapt

Adevăratul nume al Ilenei Ciuculete. Artista a vrut ca nimeni să nu știe cum o cheamă, de fapt © Arhiva

Ileana Ciuculete a avut o carieră în industria muzicală peste 30 de ani și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. Ileana Ciuculete a fost premiată cu trei discuri de aur și un disc de platină și a fost un adevărat etalon al genului muzical.

Peste 50 de ani, toată lumea a crezut că numele Ilenei Ciuculete este cel cu care se prezenta în fața anilor, însă artista a fost dată de gol de fostul soț, Valeriu Sfetcu, în direct. Bărbatul a dezvăluit care este numele din buletin al Ilenei Ciuculete, dar și care este motivul pentru care a decis să și-l schimbe, în anul 1971. 

Potrivit mărturisirilor făcute de primul soţ al artistei, în urmă cu mulți ani, Valeriu Sfetcu, numele adevărat al acesteia era Neli Ciuciulete. "Numele ei adevărat este Neli Ciuciulete. Numele de Ciuculete i-a fost dat când am făcut primele înregistrări la Radio, în București, în 1971. Probabil că îi e jenă cu vârsta ei", a dezvăluit primul soţ al regretatei artiste în cadrul unui interviu.

Cornel Galeș, mort la 60 de ani

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017. La mai bine de doi ani de la moartea tragică a artistei, s-a stins din viață și mare ei iubire, Cornel Galeș, într-un accident îngrozitor de circulație, petrecut în Spania. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus în țară pe data de 10 decembrie, iar acesta își da dormi somnul de veci lângă Ileana Ciuculete, cea care i-a fost soție peste două decenii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro