Adevărul despre cele 2 500 de femei care au ajuns în patul lui Ilie Năstase. Câte partide de amor a avut fostul tenismen

Adevărul despre cele 2 500 de femei care au ajuns în patul lui Ilie Năstase. Câte partide de amor a avut fostul tenismen © Hepta

Ilie Năstase este o legendă a tenisului și unul dintre cei mai mari Doni Juani din showbiz. Fostul număr unu mondial a avut o viață amoroasă demnă de filmele de la Hollywood.

Există multe legende în privința fostul tenismen, în vârstă de 73 de ani, și cele mai multe vorbesc despre un număr impresionat de femei care i-au încălzit așternuturile. S-a spus, la un moment dat, că Ilie Năstase s-a iubit cu nu mai puțin de 2 500 femei. Misterul din jurul acestui număr a fost spulberat, când într-o seară, Ilie Năstase a băut câteva pahare și i s-a destănuit britanicei care i-a scris cartea biografică. 

Așadar, mare i-a fost mirarea autoarei când a aflat că totul a fost o minciună, pornită de la o simplă glumă. Pentru unii informațiile de atunci păreau reale, mai ales că Ilie Năstase este un iubăreț notoriu, având la activ nu mai puțin de cinci căsătorii. 

“O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee... Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase pentru gsp, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro