Adevărul despre gențile de milioane de euro ale Anamariei Prodan. Câte are, de fapt, în garderobă: „Vreau să-mi fac dressing”

Adevărul despre gențile de milioane de euro ale Anamariei Prodan. Câte are, de fapt, în garderobă: „Vreau să-mi fac dressing” © Arhivă

Dintre toate obiectele de lux pe care le deține, Anamaria Prodan ține cel mai mult la gențile și la ceasurile ei. Poartă pe ambele mâini accesorii în valoare de câteva sute de mii de euro, iar gențile din garderobă ajung cu lejeritate în zona milioanelor. O singură geantă, una foarte rară și specială, a costat-o nu mai puțin de 300 de mii de euro!

Invitată la „Xtra Night Show”, în onoarea reality show-ului care va începe, în curând, la Antena Stars, Anamaria Prodan a fost cât se poate de transparentă.

Vedeta a recunoscut câte genți deține, cu aproximație, și a mărturisit că chiar își dorește să își facă un dressing – ca să le vadă mai bine!

„Am foarte multe de crocodil, mici. Astea îmi place de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genți, să pot să le văd așa. Oricum, de luna viitoare intru în renovări. Nu știu dacă am 100, dar vreo 70 am. M-a ajutat prietena mea să o iau (n.r. geanta foarte scumpă), pentru că era foarte greu de obținut”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea lui Capatos.

Tot atunci, impresara a recunoscut și o sumă cât de cât exactă pentru banii din conturile familiei sale: undeva între 50 de milioane și 100 de milioane de euro, cu mențiunea că „nu sunt chiar la 100 de milioane”. Deci, zicem noi, sunt undeva pe aproape...

Emisiunea nouă a familiei Prodan - Reghecampf se va intitula "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului" şi va fi difuzată, în curând, pe Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro