Adevărul despre imaginile cu Daniela Crudu „după ce a fost bătută de iubit". De când sunt, de fapt, fotografiile

Adevărul despre imaginile cu Daniela Crudu „după ce a fost bătută de iubit". De când sunt, de fapt, fotografiile © Click

După ce Daniela Crudu a ajuns la spital, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, în presă au apărut mai multe imagini cu bruneta, ce ar fi fost din momentul externării. Spynews.ro vă prezintă adevărul!

Mai multe publicaţii au oferit cititorilor "primele imagini cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubitul croat". În aceste fotografii, Cruduţa apare cu toată faţa bandajată şi umflată. Ce să mai... de nerecunoscut! 

Bruneta avea pe cap o eşarfă, lucru interpretat de jurnalişti ca pe o încercare a Danielei Crudu de a se ascunde de presă sau admiratori. 

Ţinând cont de situaţia în care s-a aflat Daniela Crudu duminică, toată lumea a crezut că imaginile sunt de actualitate. Publicaţiile au relatat că fotografiile cu bruneta bandajată şi cu faţa umflată au fost surprinse miercuri, când Daniela Crudu "a ieşit pentru prima oară în public".

Jurnaliştii de la Spynews.ro însă, au observat că Daniela Crudu nu arată aşa cum o ştiam cu toţii, în ultimul timp. Buzele, sprâncenele... ceva era diferit. Astfel, "săpând" în subiect, am aflat că imaginile sunt, de fapt, din anul 2015, de dinainte ca vedeta să apeleze la ajutorul esteticienilor.

Două dintre cele care au circulat în mediul online au format chiar fotografia principală, în articolul din octombrie 2015 al publicaţiei Click!.

Atunci, Daniela Crudu mergea în vizită la un medic estetician, pentru un control după operaţiile estetice făcute. Bruneta s-a operat în anul 2015 la nas, dar fiind faptul că nu putea să respire bine. Tot atunci, şi-a făcut şi liposucţie la guşa proeminentă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro