Adi de la Vâlcea a pierdut procesul cu Marian Nistor! Cântăreţul e bun de plată

+3 click pentru
galerie

Adi de la Vâlcea © Facebook

Adi de la Vâlcea a dat de probleme! Cunoscutul cântăreţ de manele a fost acuzat că a cântat o melodie fără să aibă dreptul, iar Marian Nistor l-a dat în judecată. 

Scandalul la izbucnit încă din anul 2009, atunci când Adi de la Vâlcea a cântat o piesă de-ale lui Marian Nistor cu versurile lui Corneliu Vadim tudor, fără să ceară acordul. Cei doi l-au dat în judecată.

În urmă cu doi ani magistraţii au decis ca Adi de la Vâlcea să plătească 40 000 de lei, câte 20 00 pentru fiecare dintre reclamanţi. Acesta a plătit 10 000 de lei, sperând că scapă aşa, însă instanţa nu a fost de acord. Anul trecut s-a decis ca Adi de la Vâlcea să fie executat silit, iar bunurile lui să fie scoase la vânzare, banii ajungând la reclamanţi. 

Cântăreţul a făcut apel, dar instanţa a respins cererea.“Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul să achite intimaților suma de 1.200 lei, reprezentând cheltuieli de judecată parțiale. Definitivă”, au decis magistrații, potrivit cancan.ro. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro