Adi Sînă, mesaj emoţionant pentru soacră, în direct: "Cu drag o spun"

+3 click pentru
galerie

Adi Sînă, mesaj emoţionant pentru soacră, în direct: "Cu drag o spun" © captură video

Când vine vorba de soacre, bărbaţii ar putea vorbi la nesfârşit! Nu mulţi dintre ei au obiceiul însă, să le mulţumească pentru ajutor sau măcar... să vadă ajutorul! Nu este cazul lui Adi Sînă, care, a ţinut să-i transmită un mesaj emoţionant soacrei sale. Şi nu oricum, ci în direct.

Anca Serea şi Adi Sînă vor deveni în curând părinţii unei fetiţe pe care o aşteaptă cu nerăbdare. Acum, cu două luni înainte, se relaxează, petrec timpul împreună cu familia şi merg la serbările celor mici, la şcoală. Pentru ca aceste lucruri se fie posibile, mai există şi ajutorul mamei Ancăi Serea, care, spune artistul, este extrem de sprintenă.

"Când o vezi aşa sprintenă... Deşi spune că nu mai poate... Merge cu maşina, conduce aşa (....) Vreau să-i mulţumesc bunicii. Dacă te uiţi, cu drag o spun. Mulţumesc din suflet pentru tot, pentru tot ajutorul şi pentru toate cinele bune", a declarat Adi Sînă la o emisiune tv. 

Anca Serea va rămâne fără un ajutor de nădejde

Anca Serea a fost ajutată până acum de mama ei cu creșterea celor cinci copii, dar se pare că  în curând femeia se va muta în casa ei, iar vedeta va rămâne fără un sprijin de bază. Cu toate acestea, Anca Serea nu își face probleme, pentru că are experiență în creșterea copiilor și va sta în permanență cu cea mică și, în plus, se poate baza și pe ajutorul lui Adi Sînă.

Ajunsă la 38 de ani, Anca Serea se menţine într-o formă de invidiat ţinând cont că are deja cinci copii: David (17 ani) și Sara (10 ani), rod al căsătoriei Ancăi cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), care s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro