Adina de la Heaven, botez pentru fetiță în absența lui Glance. Ce decizie a luat familia

+3 click pentru
galerie

Adina de la Heaven, botez pentru fetiță în absența lui Glance. Ce decizie a luat familia © Instagram

Adina de la Heaven este în culmea fericirii. Artista, în vârstă de 40 de ani, și-a creștinat astăzi fetița, pe Zaynab Maria. De la ceremonia din biserică a lipsit totuși tatăl micuței, cântărețul Glance, în vârstă de 29 de ani.

Slujba de creștinare a avut loc la o biserică din Capitală, în absența lui Glance, care este musulman, iar religia îi interzice să intre într-o biserică creștin-ortodocsă. Ceremonia s-a desfășurat fără Glance, iar micuța a avut două nașe, care sunt mătușile artistului. Adina Postelnicu a avut mari emoții, iar după slujbă petrecerea de botez a avut loc la un restaurant din zona Herăstrău, acolo unde au participat doar rudele și prietenii apropiați. 

Adina Postelnicu și-a dorit un botez ca în basme pentru fetița ei, iar pe lângă decorațiunile de poveste, atmosfera a fost întreținută de Mărioara Man Gheorghe, Claudia Ghițulescu, dar și componenta trupei N&D, Dya.

"Adina de la Heaven a declarat recent că viața de mămică a schimbat-o complet, iar anul acesta are de gând să se și căsătorească cu tatăl fetiței ei, Glance. "Sunt cam nedormită, dar asta e, copilul merită orice sacrificiu. Glance este topit după ea, ne batem pe ea, el a învățat să schimbe și pamperși. La prima băiță a fost mai greu, pentru că nu am avut curaj să pun mâna. Noroc cu mama. Acum mă descurc și singură.", spunea Adina de la Heaven, în urmă cu ceva timp, 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro