Adina de la Heaven, despre viaţa de mămică: "Sunt cam nedormită, dar asta e"

+3 click pentru
galerie

Adina de la Heaven, despre viaţa de mămică: "Sunt cam nedormită, dar asta e" © Facebook

Adina de la Heaven, Postelnicu pe numele ei adevărat, a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape o lună. Vedeta a adus pe lume o fetiţă, deşi în 2016 medicii nu îi dădeau nicio şansă pentru a rămâne însărcinată.  

O minune a făcut ca Adina să afle marea veste chiar de ziua de naştere a tatălui ei. Acesta i-a apărut în vis şi i-a spus să aibă grijă de fetiţă. Şi-a dat seama că se întâmplă ceva şi imediat a aflat că va fi mamă.

A născut la începutul lunii septembrie, atunci când a adus pe lume, prin naştere naturală, o fetiţă perfect sănătoasă. Deşi medicii i-au spus că se expune multor riscuri născând natural, Adina şi-a asumat şi a mers până la capăt. Din fericire, totul a decurs bine! 

"Sunt cam nedormită, dar asta e, copilul merită orice sacrificiu. Glance este topit după ea, ne batem pe ea, el a învățat să schimbe și pamperși. La prima băiță a fost mai greu, pentru că nu am avut curaj să pun mâna. Noroc cu mama. Acum mă descurc și singură.

Am născut natural, chiar dacă medicii m-au avertizat că există riscuri. Dacă o da Dumnezeu să mai rămân o data însărcinată, tot natural vreau să nasc. Am țipat cât am putut atunci și asta a fost. Mai am vreo 4-5 kilograme de dat jos ca să încap în vechile mele haine de scenă", a spus Adina Postelnicu pentru click.ro. 

Ea nu mai spera să devină mamă. Cea care i-a spus că acest lucru se va întâmpla a fost Carmen Harra, dar Adina Postelnicu nu a crezut. „Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă”, spunea Adina, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro