Adina de la Heaven, mesaj de la tatăl mort, în vis: “Ai grijă de fetiță”

+3 click pentru
galerie

Adina de la Heaven, mesaj de la tatăl mort, în vis: “Ai grijă de fetiță” © Instagram

Adina de la Heaven va aduce pe lume o fetiţă, în această vară, la finalul lunii august. Artista, însărcinată în şase luni, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Glance, iar vestea că vor deveni părinţi i-a bucurat enorm!

Când şi-a pierdut tatăl, Adina de la Heaven a fost sfâşiată de durere. Se pare că, în sfârşit, după atât de multă suferinţă, apariţia unui copil în viaţa ei şi a rapperului Glance a schimbat totul. Cea care i-a prevestit sarcina a fost Carmen Harra, iar miracolele nu se opresc aici. 

După ce a rămas însărcinată, tatăl ei i-a apărut în vis şi i-a spus să aibă grijă de... fetiţă! Ei bine, într-adevăr, analizele de sânge i-au arătat că poartă în pântece o fetiţă!

„În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă. Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă.", a declarat Adina de la Heaven pentru Click!.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro