Când va deveni bunic Adrian Enache! Fiica lui a spus totul, fără perdea. "Sunt o scorpie veritabilă"

Când va deveni bunic Adrian Enache! Fiica lui a spus totul, fără perdea. "Sunt o scorpie veritabilă" © Instagram

Adrian Enache se mândrește cu fiica lui, care nu doar că îi seamănă leit, dar îi moștenește și talentul. Artistul așteaptă cu nerăbdare perioada în care va deveni bunic, iar Diana va deveni pentru prima oară mămică. 

Chiar dacă nu se grăbește cu acest pas important din viața ei, și-a făcut o idee despre cum se va descurca în rolul de soacră. Bruneta vrea să fie foarte dură cu cele trei nurori ale sale, dezvăluind totodată că are de gând să îl facă de trei ori bunic pe celebrul său tată, Adrian Enache

"M-aș implica ca mamă, mi-aș duce copilul pe la toate sporturile. Tatăl meu abia așteaptă să am un copil, lui tata nu îi place titulatura asta de bunic. Tata îmi spune mereu cariera și apoi copilul. Eu sincer cred că o să fiu soacra cu trei nurori, sunt o scorpie veritabilă", a declarat Diana Enache, la Star Matinal de Weekend.

Ce spune Diana Enache despre iubit

La cei 22 de ani, Diana Enache are foarte mulți admiratori și mulți bărbați ar fi în stare de orice să îi atragă atenția și să îi fure inima. Cu toate acestea, bruneta nu se grăbește să aibă o relație serioasă și, conștientă de atuurile sale, speră că într-o zi va întâlni un bărbat care să întrunească toate cerințele.

"Vreau un bărbat înalt, frumos, dar și inteligent, ce să facem. Într-o relație nu îmi mai fac planuri, când văd că o relație nu mai merge pun stop, nu stau într-o relație în care nu te simti bine.", a mai spus Diana Enache


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro