Adrian Minune, naş de ziua lui! Artistul a pierdut numărătoarea finilor pe care îi are

+3 click pentru
galerie

Adrian Minune, naş de ziua lui! Artistul a pierdut numărătoarea finilor pe care îl are © captura video

Dublu motiv de petrecere în familia lui Adrian Minune! Celebrul manelist a organizat o paranghelie cum n-a mai văzut Bucureștiul. Artistul a botezat ieri o fetiță, iar astăzi a avut loc petrecerea, la un local de fițe din Capitală.

Tot astăzi, Adrian Minune și-a sărbătorit împlinirea celor 44 de primăveri și a curs cu dedicații la petrecere. Manelistul a primit și o surpriză din partea soției, anume un tort imens, pe care l-a împărțit cu toți membrii familiei. La petrecerea a fost prezentă și fata lui cea mare, Carmen, care a avut o ținută spectaculoasă. Nici soția lui, Cati, nu s-a lăsat mai prejos și a atras privirile tuturor. 

"Cea mică acum cred că doarme, nu stă cu mine acum, e cu familia mea. Nașii mei sunt foarte iubiți de multă nume, mâine și poimâine sunt iar nași. Am vrut să fim liberi astăzi ca ei să fie liniștiți.", a declarat fina lui Adrian Minune, Cristina Oae.

"Nu știu să spun câți am botezat. Am botezat copii pe care astăzi îi cunun și să le botez și copilașii. Sunt cea mai fericită bunică, îmi e ușor, am crescut trei copii. Carmen nu a fost speriată, e foarte curajoasă și se descurcă de minune. Are instinct matern.", a spus și Cati. 

"E foarte frumos să fii naș de ziua mea, ceva ce mi-am dorit întotdeuna, să botez pe cineva de ziua mea. E frumos ca și împărații, pe vremuri, să țină petrecerea trei zile. E frumos să botezi, eu sunt un păcătos să îmi ierte Dumnezeu păcatele. Este apogeul fericirii mele să fiu bunic.", a spus Adi Minune, la Agenția Vip. 

Surprins recent cu amanta la restaurant

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins recent pe Adrian Simionescu în timp ce lua masa alături de o brunetă focoasă. Nu, nu este soţia lui, ci o altă femeie. Brunetă, cochetă, aranjată şi machiată, femeia a reuşit să îl cucerească pe cântăreţ sau cel puţin asta demonstrează imaginile. 

Cei doi îndrăgostiţi au petrecut clipe romantice la o terasă din Capitală, acolo unde s-au sărutat de mama focului, în arome de narghilea. Amândoi cu zâmbetul pe buze, Adrian Minune şi bruneta s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt exact ca doi adolescenţi aflaţi la început de relaţie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro