Reacția șoc a lui Adrian Minune, după ce a fost surprins cu o altă femeie: "Sunt cel mai păcătos om"

+3 click pentru
galerie

Reacția șoc a lui Adrian Minune, după ce a fost surprins cu o altă femeie: "Sunt cel mai păcătos om" © Facebook

Adrian Minune este clar un bărbat care are multă iubire de oferit! Căsătorit de aproape 30 de ani cu Cati, cunoscutul cântăreț a mai fost prins și în ipostaze nu tocmai bune. 

Recent, paparazzii www.spynews.ro l-au surprins pe Adrian Minune cu o brunetă focoasă, la o terasă de fițe din Capitală. Nu a fost prima dată când manelistul apare cu o altă femeie în văzul oamenilor. În 2015, după un astfel de episod, Adrian Minune a vorbit despre "păcatele" lui, recunoscând că nu este tocmai cel mai fidel bărbat.

Citește și - Săruturi lungi în miros de narghilea! Adrian Minune şi-a scos amanta în lume şi "s-au iubit" ca doi adolescenţi

"Dumnezeu mă iartă şi îmi iartă păcatele. Aşa a spus şi Iisus. Cred că am făcut cele mai mari păcate din viaţa mea. Sunt cel mai păcătos om", a declarat atunci Adrian Minune.

Cel mai probabil, și acum ar spune același lucru, mai ales că, în continuare, cântărețul nu se ferește să arate cât de iubăreț este. Vă reamintim că încă din 2013 a apărut zvonul că Adrian Minune nu se poate "limita" la o singură femeie. 

Adrian Minune este căsătorit cu Cati. Împreună au trei copii, cea mai mare fiind Carmen, cunoscuta cântăreață. În urmă cu câteva luni, artista a devenit mamă pentru prima oară, astfel Adrian are statut de bunic. "A avut o secundă în care s-a uitat la mine și a zis: <<Nu pot să cred>>. A început să țipe de bucurie, să mă pupe, am început să plângem toți", povestea Carmen după ce i-a dat vestea că este însărcinată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro