Adriana Bahmuțeanu, amănunte cumplite despre ultimul an din viața Cristinei Țopescu. "Se retrăsese din viața publică, suferea de o depresie"

Adriana Bahmuțeanu, amănunte cumplite despre ultimul an din viața Cristinei Țopescu. "Se retrăsese din viața publică, suferea de o depresie" © Facebook

Numeroase vedete au reacționat după moartea subită a Cristinei Țopescu. Jurnalista s-a stins în urmă cu două săptămâni în preajma Anului Nou, din motive încă necunoscute. 

Cristina Țopescu a murit și a lăsat în urma ei numai durere și dor. Una dintre vedetele care și-au exprimat regretul față de moartea tragică a jurnalistei este Adriana Bahmuțeanu, care susține că fiica regretatului mare comentator sportiv Cristian Țopescu, a suferit de depresie. În ultimul timp ar fi preferat să stea mai mult singură, motiv pentru care s-ar fi și retras din viața publică. 

"Și-a dus tristețile cu ea într-o altă lume, o lume fără spoială refectoarelor, fără falsitatile oamenilor, fără ipocriziile și răutățile care îi provocau atâta suferință! O ființă caldă cu suflet bun, care ajută cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decât pe ea însăși și-a găsit sfârșitul singură, așa cum a și trăit în ultimii ani. Din păcate, Cristina se retrăsese din viață publică, refuză contactele cu cunoscuții sau ieșirile în oraș, suferea de o depresie cumplită! Și nimeni din cei puțini rămăși jurul ei nu a reușit să o ajute fiindcă ea dorea să fie lăsată în pace!!!
Păcat, mă doare sufletul!!!
Rămas bun, Cristina Țopescu!!!"
, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, după ce timp de mai bine de trei săptămâni apropiații nu au mai auzit nimic despre ea. În urma autopsiei nu s-a putut stabili cauza exactă a morții, iar ancheta procurorilor este în desfășurare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro