Adriana Bahmuţeanu, dezvăluire şoc în direct: "Domnul doctor a folosit toate mostrele". VIDEO

+4 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu, dezvăluire şoc în direct: "Domnul doctor a folosit toate mostrele" © captură video

Adriana Bahmuţeanu este cunoscută în showbiz ca una dintre femeile ce spun lucrurilor pe nume, indiferent de situaţie şi este extrem de apreciată pentru acest lucru. În această seară, la "Răi Da Buni", vedeta a povestit un episod şocant care a lăsat-o mască, petrecut în cabinetul unui medic.

Vedeta a avut parte de o experienţă halucinantă în cabinetul unui medic estetician, chiar anul acesta. În timp ce îl aştepta pe respectivul individ să termine o intervenţie, a auzit-o pe secretară făcând o comandă de mai multe produse. La un moment dat, secretara a precizat că medicul a folosit toate mostrele în operaţii, dat fiind faptul că nu avea... proteze.

"La un moment dat, m-am dus la un medic estetician. Anul ăsta. Un doctor destul de cunoscut în Bucureşti. Am intrat în cabinetul lui, erau eu şi încă o cucoană pe care n-o cunoşteam. Aşteptam ca doctorul să iasă din nu ştiu ce intervenţie. Secretara, lângă, noi, în aceeaşi încăpere. Şi sună secretara pe cineva: Alo, bună, cutăreasca... Auzi, te rog să-mi mai trimiţi şi mie nişte faşe, seringi... I-a făcut o listă din asta... şi te rog să-mi mai trimiţi şi nişte proteze mamare, ştii că nu mai are deloc. Domnul doctor a folosit toate mostrele. Moment în care, eu şi femeie aia de pe scaun ne-am uitat una la alta şi ne-am întrebat ce căutăm acolo", a declarat Adriana Bahmuţeanu la "Răi Da Buni".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro