Adriana de la MPFM se confruntă cu probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă

+3 click pentru
galerie

Adriana de la MPFM se confruntă cu probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă © Instagram

Adriana de la Mireasă pentru fiul meu este una dintre cele mai apreciate foste concurente din cadrul competiției. Aceasta a fost mereu în topurile preferințelor fanilor, iar dragostea pentru ea nu s-a stins odată cu finalul emisiunii.

Adriana de la MPFM este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu oamenii care au susținut-o atât pe ea, cât și pe soțul ei în cadrul emisiunii. Pentru cine nu-și mai amintește, Adriana de la MPFM a mers în emisiune pentru a întâlni dragostea, iar dorința i s-a îndeplinit. Ea l-a cunoscut în competiție pe Valentin, iar sentimentele dintre ei au fost atât de profunde încât s-au și căsătorit, iar astăzi sunt bine și fericiți.

În plus, Adriana de la MPFM este o tânără preocupată foarte mult de carieră, astfel că tocmai din acest motiv, tânăra a întâmpinat ceva probleme de sănătate. Zilele trecute, aceasta le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că are probleme de sănătate.

Oamenii, îngrijorați de starea ei, au sărit imediat să întrebe ce se întâmplă cu ea. Ei bine, din fericire, nu este vorba despre nimic grav, însă, spune Adriana de la MPFP oboseala din ultima perioadă își spune cuvântul.

''Am avut parte de o experiență plăcută vineri, după ce v-am spus că sunt destul de epuizată. V-ați arătat preocuparea în ceea ce mă privește, am primit sfaturi legate de job, să-l las dacă mă solicită atât de mult, dar nu jobul meu este de vină pentru epuizarea mea din ultima vreme. Jobul este destul de lejer, care nu este nici stresant, tocmai pentru că se întâmplă asta, îmi iau multe angajamente în afara lui și de aici vine epuizarea mea. Este o consecință a faptului că nu am fost foarte bine organizată'', a spus Adriana de la MPFM pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro