Alessandra Stoicescu, mesaj emoţionant după ce fiica ei a fost botezată: "Sufletul nostru"

Alessandra Stoicescu, mesaj emoţionant după ce fiica ei a fost botezată: "Sufletul nostru" © Facebook

Sâmbătă a fost o zi plină de emoţie pentru Alessandra Stoicescu şi soţul ei, Sergiu Constantinescu. Fiica lor, Sara, a fost botezată, iar la eveniment au luat parte toate persoanele importante din viaţa lor. 

După două zile de la marele eveniment, Alessandra Stoicescu a publicat un mesaj emoţionant pe pagina sa, acolo unde a vorbit despre cum s-au simţit sâmbătă. De asemenea, a scris şi o urare pentru micuţa Sara. 

"Ce minune de zi a fost botezul tău, Sara, sufletul nostru. Te iubește și soarele care ți-a zâmbit fără oprire. Am fost liniștiti pentru că te știam în grija nașilor tai grijulii @gabrielafirea, Florentin Pandele și Mirela și Marcel Sâmpetru. Îngerii te-au mângâiat prin mâinile părintelui Costin Spiridon, consilier patriarhal, la una dintre cele mai frumoase biserici din București, Parohia Sfânta Vineri Pajura. Să-ți fie viața senină și fericită, iubirea noastră. Sa ne fii sănătoasă și norocoasă. Sa fii liniștită și să zâmbești mereu cum ai făcut-o toată slujba. Te iubim!", a scris Alessandra Stoicescu. 

După slujba de la biserică a urmat petrecerea. Mirela Vaida şi trupa ei au cântat de mama focului şi toţi invitaţii s-au distrat până dimineaţă. După botez, şi Mirela Vaida a scris un mesaj pe pagina sa.

"Petrecerea de botez a Sarei Maria Francesca, fetița adorabilă a Sandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu, a însemnat pentru noi, prietenii si colegii, o mare bucurie a reîntâlnirii si a “statului la povești”! ☺️ Dar si o mare încântare pentru mine să cânt, alături de ZAZA band, la acest eveniment! Îți multumesc, Sandra, pentru tot! Gabriela Firea, să-ti trăiască finuța!! 🤗❤️ Sara Maria, să fii sănătoasă și fericită!! In fiecare zi a vieții tale, alături de părinții tăi frumosi și buni! 💖🙏🤗", a scris Mirela Vaida. 


facebook whatsapp twitter pinterest